Let op: vanwege omstandigheden leveren wij van 5 november t/m 20 november geen op maat gemaakte bestellingen uit! De vlaggetjes van Linedyr uit onze shop kunnen wel geleverd worden.

Over ons

Het leven is een feestje!

190528 Vanessa-2 kopie

De avond voor een verjaardag. Op het laatste moment nog cadeautjes inpakken, ballonnen opblazen en dan net wanneer je denkt dat je klaar bent… moeten die vervelende slingers nog uit de knoop. Bij mij gingen die dingen ook nog altijd kapot, mijn frustratie bereikt het kookpunt, kortom: ik was er helemaal klaar mee. Dat moet toch anders kunnen?

En zo ontstond 13 jaar geleden het idee om stoffen slingers te maken. Mijn man zit in de textiel dus er was genoeg stof voor handen. Ik heb de naaimachine gepakt en daar was de allereerste slinger. Geen gedoe meer met papieren slingers die meteen in de prullenbak verdwenen, maar een blijvend duurzaam product.

Hetleveniseenfeestje.nl is de enige website waar je helemaal naar eigen smaak zelf je stoffen slinger kan ontwerpen (DIY). Sinds 2007 zijn er duizenden gepersonaliseerde slingers onder de naaimachine gegaan. Het is geweldig om te zien waar onze slingers allemaal voor worden gebruikt. Verjaardagen natuurlijk, maar ook voor onvergetelijke huwelijksaanzoeken, geboortecadeautjes, dik verdiende zwemdiploma’s, het opfleuren van ziekenhuisbedjes en de leukste bedrijfsfeestjes.

Er zijn zoveel momenten te mooi om zomaar voorbij te laten gaan. Dat vind ik misschien wel het meest bijzondere aan mijn werk, dat we met zoiets kleins als een slinger-op-maat een speciale dag net een beetje specialer maken. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Ik werk met een fijne club vaste freelancers en verschillende sociale werkvoorzieningen; met elkaar maken we ook van ons werk elke dag een feestje.

We hopen nog heel lang heel veel bijzondere cadeautjes de wereld in te mogen sturen.

Veel plezier met het ontwerpen van je product en vergeet niet: het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen!

Feestelijke groet Vanessa

Ontwerp je slinger!