Privacy Policy

PRIVACYVERKLARING hetleveniseenfeestje.NL

Jouw privacy is voor hetleveniseenfeestje.nl van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. We verwerken alleen gegevens die nodig zijn voor het verwerken en verzenden van jouw bestelling. De gegevens die je aan ons doorgeeft worden bewaard op de beveiligde servers van ???.

Als je iets bij ons gaat bestellen hebben we een aantal gegevens van je nodig die je zelf invult, zodat we je bestelling goed kunnen verwerken en zo snel mogelijk op kunnen sturen. Terwijl je op onze website rondkijkt worden een aantal technische gegevens automatisch opgeslagen die niet tot jou als persoon te herleiden zijn, zodat we onze website kunnen verbeteren en we kunnen inschatten wat er technisch nodig is in de toekomst. Natuurlijk gaan we vertrouwelijk met je gegevens om, want we nemen je privacy serieus! Hieronder volgt een uitgebreide uitleg over wat we met welke persoonsgegevens doen en hoe we voorkomen dat je gegevens ergens terecht zouden komen waar ze niet horen.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we binnen de online omgeving van onze webwinkels https://www.hetleveniseenfeestje.nl allemaal doen met de informatie die je aan ons doorgeeft.

AFHANDELEN BESTELLING
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om je bestelling netjes en snel voor je af te kunnen handelen. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met onze webwinkelprovider ??, bezorgdienst en betaalprovider gedeeld.

Persoonsgegevens die wij gebruiken om je bestelling af te handelen zijn betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. De gegevens die nodig zijn om jouw bestelling te verwerken worden i.v.m fiscale bewaarplicht 7 jaar bewaard.

VERSTREKKING AAN DERDEN
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Hieronder leggen we uit met welke bedrijven we samenwerken.

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:
Betaalprovider Mollie B.V. en/of AfterPay

Na het afronden van je bestelling kun je een betaalmethode selecteren. Kies je voor Mollie B.V. of AfterPay dan nemen zij het laatste deel van je bestelling van ons over, namelijk het betaalproces. Zij zullen enkel gegevens van je vragen die nodig zijn voor het afronden van de betaling of in het geval van AfterPay de toetsing van je kredietwaardigheid.
verzend/bezorgdienst Myparcel en PostNL.
Als je een bestelling plaatst is het onze taak om je pakket zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van MyParcel. MyParcel wordt gebruikt om adreslabels te genereren die worden bevestigd op je pakket zodat jij je bestelling middels een track & trace code kunt volgen. Het daadwerkelijk uitvoeren en bezorgen van je bestelling ligt in handen van PostNL. Het is daarom voor ons noodzakelijk je naam, adres en woonplaatsgegevens met MyParcel en PostNL te delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst.
webwinkel software ??
Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker ??. ?? zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Als je een bestelling plaatst hebben we je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Na het afronden van je bestelling worden je gegevens enkel nog gebruikt voor doeleinden die nodig zijn voor onze administratieve verplichtingen.

CONTACTFORMULIER
Met het contactformulier op de website kun je ons vragen stellen. Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

NIEUWSBRIEF
Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips, aanbiedingen en informatie over onze producten en diensten. Wanneer je je wilt abonneren op onze nieuwsbrief krijg je een aanmeldlink toegezonden op het e-mailadres waarmee je je wilt inschrijven. Pas wanneer je de aanmelding activeert sta je daadwerkelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief. Je e-mailadres wordt op deze manier dus alleen met jouw digitale toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt. Dit kan op ieder moment. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.

Wij verwerken je nieuwsbrief aanmelding en je e-mailadres met behulp van software programma ??,. Jouw gegevens worden door ?? beveiligd opgeslagen. ?? maakt gebruik van cookies om inzichtelijk te maken of e-mails worden geopend en gelezen en of er op links wordt geklikt.

SOCIAL MEDIA
In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen zoals de Like button van Facebook. Wanneer je hierop klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

VERSTREKKING AAN ANDERE BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn.

GOOGLE ANALYTICS
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden verwijderd.

BEVEILIGING
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. Om de beveiling optimaal te kunnen garanderen hebben we met alle verwerkers een verwerkersovereenkomst gesloten.

We gebruiken je persoonsgegevens voor een aantal belangrijke dingen:

– Het uitvoeren van je bestelling. Hiervoor gebruiken we je naam, adresgegevens, telefoonnummer (in het geval er iets mis is gegaan met je bestelling) en mailadres. De bestellingen die je bij ons maakt worden opgeslagen op een manier dat de gegevens die je hebt ingevuld niet digitaal verwerkt kunnen worden en dus niet makkelijk te misbruiken zijn. We bewaren de gegevens van je bestelling 7 jaar, omdat dit moet voor de Belastingdienst (ja echt, 7 jaar!).
– Een klantenaccount. Ook dit vul je zelf in en je kan altijd kiezen een bestelling te plaatsen zonder klantenaccount. Als je wel een account hebt gemaakt, stoppen we er allemaal handige dingen in, zoals je bestelgeschiedenis, de downloadbare producten die je hebt gekocht, en je persoonlijke voorkeuren voor een aantal instellingen.
– Als je contact met ons opneemt. Bijvoorbeeld via het contactformulier, social media zoals Facebook, een e-mail of een Whatsapp bericht. Privéberichten via social media kan je zelf verwijderen; wij verwijderen zelf alle berichtjes na maximaal 6 maanden op social media en Whatsapp.
– Social Media. Onze site heeft knoppen waarmee je via verschillende social media (te weten Facebook, Instagram en Pinterest) makkelijk onze producten of plaatjes kan delen. Die knoppen geven ons geen toegang tot je social media account, en je kan bij de betreffende social media instellen hoe zij om gaan met je gegevens en surfgedrag. Op onze cookie-pagina leggen we uit hoe je de instellingen hiervoor kan veranderen in je browser.

WIJZIGINGEN IN ONZE PRIVACYVERKLARING
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

INZAGE, WIJZIGEN EN VERWIJDEREN VAN JE GEGEVENS
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

– uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
– inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
– het laten corrigeren van fouten
– het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
– intrekken van toestemming
– bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

KLACHT INDIENEN
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

CONTACTGEGEVENS
Hetleveniseenfeestje.nl
Laakboulevard 124
3825GN Amersfoort
info@hetleveniseenfeestje.nl
0653523744