Let op: vanwege omstandigheden leveren wij van 5 november t/m 20 november geen op maat gemaakte bestellingen uit! De vlaggetjes van Linedyr uit onze shop kunnen wel geleverd worden.

Nieuws

Servet met naam

Adventkalender DIY nu ¢ 5.95

IMG_7394

Vul zelf deze mooie advent kalender met kleine cadeautjes of lieve teksten en geef het cadeau aan iemand die speciaal voor jou is.

Voor maar ¢ 5.95

In dit leuke doosje zit alles wat je nodig hebt om de advent kalender te maken:

– 24 witte zakjes
– 24 mooie stickers
– 4 m draad

Minislinger ¢7.50 maand oktober & november

minislinger sophie

De maand oktober & november hebben we een speciale actie met onze minislingers.  Voor maar ¢ 7.50 ontwerp je al een eigen mini slinger met naam of kies je voor een standaard tekst.

Een leuke slinger om iemand te laten weten dat je aan hen denkt, maar ook om de jarige of pasgeborene feestelijk de groetjes over te brengen. Uiteraard kunnen we er een kaartje voor je bijvoegen.

Op  = Op

Lees meer

Win actie 22 maart 2020

IMG_1748

Dit weekend elke dag een actie!

Vandaag verloten we een zwart witte slinger met de tekst ‘it’s good to be home’.

Like & deel
Omdat we met z’n allen moeten proberen zoveel mogelijk thuis te zijn, is het natuurlijk ook leuk om het daar zo gezellig mogelijk te maken. Daarom verloten we deze slinger graag onder onze Facebook & instragram fans.

Laat het ons weten als jij iemand kent die je er blij mee kunt maken! Wat moet je doen:
Like onze pagina en laat hieronder weten wie deze slinger wel kan gebruiken!

Zondag 22 maart om 15.00 uur maken we de winnaar bekend, zodat deze maandag opgestuurd kan worden en dinsdag in de brievenbus ligt.