Let op: vanwege omstandigheden leveren wij van 5 november t/m 20 november geen op maat gemaakte bestellingen uit! De vlaggetjes van Linedyr uit onze shop kunnen wel geleverd worden.

Betalen

Veilig betalen
Bij Het leven is een feestje betaal je veilig. Je gegevens worden op een gangbare wijze opgeslagen in de database, waarbij wachtwoorden altijd versleuteld zijn. Het dataverkeer bij betalingen tussen Mollie (onze betalingsprovider) en de website is beveiligd en versleuteld.

Prijzen
Alle prijzen bij Het leven is een feestje zijn inclusief BTW, zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan bij je winkelmandje. Voor informatie over de prijzen, klik hier.

Betaalmogelijkheden

Betalen met Ideal
Betalen met IDEAL, direct betalen in je vertrouwde bankomgeving via je eigen bank.

PayPal
PayPal maakt het mogelijk om online te betalen, geld te verzenden en betalingen te ontvangen zonder dat je financiƫle gegevens kenbaar worden gemaakt met een paar eenvoudige klikken betaal je je aankoop snel en gemakkelijk.

Bancontact/Mistercash
Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in Belgiƫ. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland

Sofort Banking
Sofort Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking.

Overboeking
Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling hebben ontvangen. Onze bankgegevens zijn als volgt:

Rabobank te Amersfoort

NL09 RABO 0132 9706 94

BIC RABONL2U

Ontwerp je slinger