Algemene voorwaarden Het Leven Is Een Feestje

Algemeen
Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en de nakoming van alle tussen de koper en Het Leven Is Een Feestje gesloten overeenkomsten. Algemene (inkoop)voorwaarden van de koper zijn op deze overeenkomsten niet van toepassing, tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk anders is overeengekomen. Op al onze artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

Als je bij Het Leven Is Een Feestje artikelen bestelt, verklaar je je akkoord met de bepalingen in deze algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn in euro's, inclusief BTW, exclusief verpakkings- en verzendkosten (binnen Nederland). De prijzen van artikelen die op de internetsite zijn vermeld, zijn onder voorbehoud van wijziging, om welke reden dan ook. Mochten er zich situaties/problemen voordoen die niet expliciet staan beschreven in deze Voorwaarden, dan zullen wij deze in alle redelijkheid proberen op te lossen. Op alle overeenkomsten en geschillen tussen de koper en Het Leven Is Een Feestje is het Nederlands Recht van toepassing.

Bestelling
Na een bestelling ontvang je direct een bevestiging per mail met het besteloverzicht, het ontwerp en de totale kosten. Wij doen ons best om de website zo up-to-date mogelijk te houden; het kan echter voorkomen dat er onverhoopt een artikel (tijdelijk) niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. De op de website getoonde kleuren kunnen licht afwijken van de werkelijkheid. Het Leven Is Een Feestje behoudt zich te allen tijde het recht voor om bestellingen om Het Leven Is Een Feestje moverende redenen te weigeren.

Betaling
Tenzij anders is overeengekomen, dient de koper de prijs en de overige krachtens de overeenkomst verschuldigde bedragen te betalen voorafgaand aan de levering, zonder zich op enige korting, verrekening of opschorting te kunnen beroepen. Zodra het verschuldigde orderbedrag door ons is ontvangen, start de productie van je bestelling. Tot het moment van ontvangst van je betaling, kan de order kosteloos worden geannuleerd; na dit tijdstip ben je bij annulering betalingsplichtig. Bij geschillen hieromtrent geldt de datum van bijschrijving op onze bankrekening.

Verzending
De producten worden 2 x per week geleverd volgens het schema zoals op de site en in de factuur vermeld. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft de koper geen recht op schadevergoeding.

Verzendkosten
Het verzenden van de artikelen gebeurt met TNT Post. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de goederen tijdens verzending via TNT Post. Bestelling kunnen worden verzonden als brievenbuspost of als pakketpost (extra zekerheid inclusief track&trace nummer). Vanaf een bepaalde omvang is brievenbuspost niet meer mogelijk gezien de voorwaarden die TNT Post hier aan stelt. Deze voorwaarden zijn na te lezen op www.post.nl. Zelf ophalen is ook mogelijk in Amersfoort. Zie hiervoor het adres op de factuur.

Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld. Het is mogelijk dat Het Leven Is Een Feestje de NAW- en/of e-mailgegevens gebruikt voor reclamedoeleinden van Het Leven Is Een Feestje. Heb je hier bezwaar tegen, geef dit dan door via: info@hetleveniseenfeestje.nl

Sluiting
Het Leven Is Een Feestje behoudt zich het recht voor een aantal weken per jaar dicht te gaan i.v.m. vakantie. Je wordt hierover van tevoren bericht via de site van Het Leven Is Een Feestje.

Aansprakelijkheid
Het Leven Is Een Feestje kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook die het gevolg is van deze internetsite en/of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie uit deze site.

Retouren
Al onze op maat gemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd. Natuurlijk geldt bij ons een niet goed, geld terug garantie als je de standaardartikelen (minislingers) in oorspronkelijke staat retourneert: ongewassen, ongestreken, met de originele kaartjes er nog aan en eventuele originele verpakking (portokosten voor retour zenden voor rekening van de koper). Retourneren dient binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling te geschieden evenals de melding per e-mail dat je iets retourneert. Houdt er rekening mee dat onvoldoende gefrankeerde retourzendingen door ons NIET worden geaccepteerd/gecrediteerd. Let op: artikelen gekocht tijdens acties en/of afgeprijsde artikelen kunnen NIET geretourneerd worden!

Klachten
Heb je een klacht of misschien wel een suggestie, stuur ons dan een e-mail: info@hetleveniseenfeestje.nl. Iedere klacht wordt serieus behandeld. Wij willen alleen maar tevreden klanten en komen vast samen met jou tot een bevredigende oplossing. Suggesties zijn natuurlijk ook altijd welkom.